Wij zijn erg trots dat we - in de week dat wij ook zijn genomineerd voor de Fast50 - deze nominatie hebben mogen ontvangen. De European Business Awards staan bekend als de etalage van meest dynamische bedrijven in Europa en wij zijn dan ook vereerd op dit niveau te worden herkend.

12Build is benoemd tot National Champion door een onafhankelijk panel. Zij beoordelen alle bedrijven op de kernwaarden: Innovatie, Bedrijfsethiek en Succes.

De awards, die dit jaar voor de 10e keer worden uitgereikt, worden ondersteunt door academici, politieke vertegenwoordigens en zakelijke leiders uit heel Europa. Dit jaar waren er meer dan 33.000 bedrijven uit 34 landen die meededen aan de competitie.

12Build moet nu een presentatievideo maken waarin wij ons unieke verhaal zullen vertellen en uitleggen wat het zakelijke succes van 12Build is. De onafhankelijke jury zal de beste bedrijven belonen met den ‘Ruban d’Honneur’ status.

Daarnaast zal de door 12Build opgenomen video op de website van de European Business Awards worden geplaatst. Hierop kan door het publiek worden gestemd en degene met de meeste stemmen in Nederland, zal benoemd worden tot National Public Champion.

Eingestellt am 12.09.2016 durch: Robbin Stegers

Spotlight

LINDNER Group
ARNSTORF

Kontakt

Brauchen Sie Rat?

Rufen Sie uns an

Hinterlassen Sie Ihre Nummer, und einer unserer Berater ruft Sie an, um die Möglichkeiten für Ihren Betrieb zu besprechen.

Nummer hinterlassen
Kontakt aufnehmen

Sie können uns Ihre Frage auch per E-Mail schicken. Wir sorgen dafür, dass Sie rasch eine Antwort bekommen.

Senden Sie eine E-Mail
Chatten Sie mit uns

Die schnellste Möglichkeit, uns zu kontaktieren, bietet der Live-Chat mit einem unserer Berater.

Starten Sie mit einem Live Chat
Online Meeting

Unsere Stärke ist der persönliche Kontakt. Auch bei einem online Ferngespräch.

Termin vereinbaren
}