Het lijkt heel normaal om producten of diensten online te beoordelen. Maar dat is lang niet overal zo: tot voor kort was het in de bouw niet vanzelfsprekend om inzicht in je prestaties, evaluaties en medewerkers te hebben. Daar is nu verandering in gekomen!

Rating en Reviews

Voor consumenten is het standaard om ratings te geven en online reviews te checken.  Dit doen ze bijvoorbeeld via IENS, TripAdvisor, Zoover, Trustpilot of Booking.

Ook voor bouwspecialisten worden online evaluaties steeds belangrijker. Maar het is ook eng: je klant of relatie vragen wat hij van je vindt. Waar iedereen het kan lezen.

Je kan je wel voorstellen welke invloed deze publicaties kunnen hebben op de beslissing van potentiële klanten.

Net als in de ‘offline wereld’ hebben mensen veel vertrouwen in digitale mond-tot-mondreclame. Meer dan in een betaalde advertentie. Daarom moeten je online evaluaties een belangrijke prioriteit hebben in je online marketing.

Goede indruk achterlaten

Een evaluatie geeft je (potentiële) klant de eerste indruk van jou als bouwspecialist. Steeds meer mensen zoeken op 12Build of Google naar een bouwspecialist en bekijken daarbij direct de online evaluaties. Dit is dus meer en meer een belangrijke eerste indruk die bezoekers van jouw bedrijf krijgen.

We weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk is! Het is dus allereerst zaak om positieve evaluaties te krijgen. Dit kan een bezoeker ertoe zetten om wel of geen contact met jouw bedrijf op te nemen. Ga maar na of je zelf met een bedrijf in zee zou gaan nadat je online negatieve reacties hebt gelezen.

Bouwen doe je toch samen?!  Het is dus van belang dat bouwpartners inzicht hebben in jouw kwaliteit en jij in die van hen. Het kunnen tonen van je kwaliteiten en expertise is dus erg belangrijk. Daarom kan je als bouwspecialist nu 5 evaluaties aanvragen bij hoofdaannemers waarmee jij hebt samengewerkt.

Het gaat hier om het geven van een cijfer + toelichting. 

Profiteer dus direct van: 

  • Het kunnen tonen van kwaliteit en expertise.
  • Een professionele uitstraling.
  • Groei in omzet door mooiere projecten en hogere marges
  • Kans op nieuwe relaties
  • Expertise en kwaliteit onderbouwt met cijfers van echte mensen.

Log nu direct in op 12Build, vraag je evaluaties op en help elkaar om daarmee samen te groeien.

Eingestellt am 03.06.2019 durch: Robbin Stegers

Spotlight

Sorba Projects B.V.
Winterswijk

Kontakt

Brauchen Sie Rat?

Rufen Sie uns an

Hinterlassen Sie Ihre Nummer, und einer unserer Berater ruft Sie an, um die Möglichkeiten für Ihren Betrieb zu besprechen.

Nummer hinterlassen
Kontakt aufnehmen

Sie können uns Ihre Frage auch per E-Mail schicken. Wir sorgen dafür, dass Sie rasch eine Antwort bekommen.

Senden Sie eine E-Mail
Chatten Sie mit uns

Die schnellste Möglichkeit, uns zu kontaktieren, bietet der Live-Chat mit einem unserer Berater.

Starten Sie mit einem Live Chat
Online Meeting

Unsere Stärke ist der persönliche Kontakt. Auch bei einem online Ferngespräch.

Termin vereinbaren
}