BMVV Bouwmanagers is een onafhankelijk landelijk opererend adviesbureau op het gebied van bouwkostenmanagement. Zowel op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoudswerkzaamheden en renovaties hebben zij een jarenlange ervaring in het bepalen van bouwkosten op elk gewenst niveau.

Waarom is 12Build een toegevoegde waarde voor de calculatiefase?

Bij grote en of complexe projecten krijgen alle onderaannemers een overkill aan documenten, tekeningen en data. Hierdoor bestaat de kans dat ze geen offerte kunnen uitbrengen i.v.m. tijdgebrek.

Met de verzendmatrix van 12Build wordt dit opgelost en kunnen er per werkonderdeel/ onderaannemer de belangrijkste documenten worden uitgelicht, dit betekent tijdwinst voor alle onderaannemers dus meer offertes.

Opdrachtgevers van projecten eisen steeds vaker certificaten denk maar aan: BREEAM, C2C, FSC, BRL, VCA* enzovoorts hier kunnen onderaannemer heel gemakkelijk op gefilterd worden, dit scheelt veel onnodig zoekwerk.

“Digitalisering is niet meer weg te denken in de bouw en 12Build is hier een mooi voorbeeld van.“ 

Status.

Bij het invullen van het onderdeel “status” kunt u verschillende datums invullen: start bouwfase, project afgerond, deadline offerte, deadline vragen, nota van inlichtingen en datum aanbesteding. Dit is handig want u kunt automatisch herinneringen sturen naar alle onderaannemers zodat de vragen voor de nota’s en de offertes op tijd binnen komen.

Tijdens het invullen van de projectgegevens, wordt het te gecalculeerde project automatisch weergegeven in Google-maps. Het wordt steeds drukker op de weg en veel reistijd is inefficiënt. Met 12Build kunt u onderaannemers opzoeken binnen een bepaalde straal van het project. Een win-win situatie voor iedereen.

Overzichtelijk en transparant.

12Build is heel overzichtelijk en transparant. Per onderaannemer wordt er aangegeven of ze de aanvraag hebben geopend en of ze de bestanden hebben gedownload/geprint. Ook kan de onderaannemer bij de aanvraag meteen aangeven of hij gaat rekenen of niet.

Door deze functies is het heel eenvoudig om het overzicht te bewaken op de offerte stroom. Als wij bij BMVV Bouwmanagers zien dat een onderaannemer zijn aanvraag nog niet heeft geopend of dat er nog geen documenten zijn gedownload, gaan wij deze onderaannemer benaderen en eventueel helpen.

“Digitalisering is niet meer weg te denken in de bouw en 12Build is hier een mooi voorbeeld van.“

Heeft u te weinig calculatie capaciteit? Denk dan eens aan BMVV Bouwmanagers. Zij helpen u graag verder. http://www.bmvv.nl/

Eingestellt am 14.03.2017 durch: BMVV Bouwmanagers

Spotlight

Maars Projecten B.V.
Harderwijk

Kontakt

Brauchen Sie Rat?

Rufen Sie uns an

Hinterlassen Sie Ihre Nummer, und einer unserer Berater ruft Sie an, um die Möglichkeiten für Ihren Betrieb zu besprechen.

Nummer hinterlassen
Kontakt aufnehmen

Sie können uns Ihre Frage auch per E-Mail schicken. Wir sorgen dafür, dass Sie rasch eine Antwort bekommen.

Senden Sie eine E-Mail
Chatten Sie mit uns

Die schnellste Möglichkeit, uns zu kontaktieren, bietet der Live-Chat mit einem unserer Berater.

Starten Sie mit einem Live Chat
Online Meeting

Unsere Stärke ist der persönliche Kontakt. Auch bei einem online Ferngespräch.

Termin vereinbaren
}