Calculatieafdelingen van hoofdaannemers zijn aan het veranderen. Waar vroeger handmatig en veelal omslachtig werd gewerkt, gaat alles tegenwoordig steeds sneller en steeds meer geautomatiseerd. Daarbij is het belangrijk om continu met elkaar in verbinding te staan en flexibel samen te werken. 


Moderne SaaS of PaaS oplossingen zorgen ervoor dat afdelingen en werkzaamheden snel veranderen. Ook binnen de bouw. Tegelijkertijd vragen gebruikers naar betere analyses en organisaties naar meer transparantie. Goed nieuws! De nieuwe generatie platforms voorzien jouw calculatie- en inkoopafdeling van de nodige tools om efficiënter en effectiever te kunnen werken en daarmee de groei van je bedrijf te vergroten. 


De markt verandert dagelijks en de noodzaak om te handelen is, juist in de bouw, voor iedereen overduidelijk. Het gezegde luidt niet voor niets: Het tij wacht op niemand.. En de technologie ook niet. Degenen die zich niet kunnen aanpassen zullen achterblijven en waarschijnlijk uiteindelijk zelfs verdwijnen. De overwinnaars (of overlevers) zijn degenen die adopteren, leren en aanpassen. 


Weet je wat het mooie is: dit is helemaal niet moeilijk! En 12Build verandert jouw manier van werken niet, maar verbetert en versnelt deze. We maken het uiteindelijk gewoon een stuk leuker. Veel handmatige taken worden geautomatiseerd en met behulp van statistieken, rapporten en data verhoog je ook nog eens je kennis en inzicht in de markt. 


Wij durven te stellen dat het gemak van 12Build én de samenwerkingen en koppelingen met andere systemen jouw afdelingen zullen helpen. Om in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 dagen operationeel te zijn en om daarmee voor te lopen op de concurrentie.

 Meer weten? Vraag gratis een demo aan. 

Eingestellt am 28.01.2020 durch: Robbin Stegers

Spotlight

Molenaar Service
Wateringen

Kontakt

Brauchen Sie Rat?

Rufen Sie uns an

Hinterlassen Sie Ihre Nummer, und einer unserer Berater ruft Sie an, um die Möglichkeiten für Ihren Betrieb zu besprechen.

Nummer hinterlassen
Kontakt aufnehmen

Sie können uns Ihre Frage auch per E-Mail schicken. Wir sorgen dafür, dass Sie rasch eine Antwort bekommen.

Senden Sie eine E-Mail
Chatten Sie mit uns

Die schnellste Möglichkeit, uns zu kontaktieren, bietet der Live-Chat mit einem unserer Berater.

Starten Sie mit einem Live Chat
Online Meeting

Unsere Stärke ist der persönliche Kontakt. Auch bei einem online Ferngespräch.

Termin vereinbaren
}