Laten we beginnen bij het begin. Een offerteplatform verbetert de efficiëntie van jullie calculatie- en inkoopproces. Dit kunnen we bewijzen aan de hand van cijfers en onderzoeken. Het is een platform waar je als hoofdaannemer projecten aanmaakt, de juiste documenten toevoegt en vervolgens de beste bouwpartners zoekt, vindt en selecteert. Vervolgens kan je eenvoudig offertes opvragen, heb je een duidelijk statusoverzicht en een realtime overzicht van de terug te verwachten offertes. 


Wanneer je bent verbonden, worden veel van de voorheen handmatige taken geautomatiseerd; iets dat tijd en geld bespaart. Zodra een hoofdaannemer op ons platform is aangesloten, worden alle aanvragen, offertes en communicatie door vaste workflows binnen het systeem geleid en automatisch geregistreerd. Omslachtige administratie wordt geëlimineerd. 


HOE KAN EEN OFFERTEPLATFORM ZOALS 12BUILD MIJ HELPEN? 


1. Besparingen creëren. 

Door over te stappen van een verouderd en vaak handmatig systeem naar 12Build, bespaar je tijd en kan jouw calculatieafdeling het werk beter doen en daarnaast 25% van de tijd besparen. 


2. Efficiëntie verhogen.

Je automatiseert de kerntaken van de calculatie en inkoop en vermindert daarmee de administratieve lasten van je team. Zo kunnen ze meer tijd besteden aan de strategische inkoop. Doordat alle personen op dezelfde uniforme manier werken stijgt de tevredenheid onder werknemers, omdat ze met de beste tool op dit gebied werken.  


3. Duidelijkheid.

 In de bestaande systemen is het vaak een warboel van gegevens die op verschillende manieren zijn opgeslagen. 12Build geeft overzicht in de werkzaamheden en de bestaande data en maakt duidelijk waar je de meeste tijd aan besteedt of aan verliest.. Op die manier kan je kosten verlagen en extra waarde creëren. 


4. Blijf in realtime op de hoogte.

Heb je meerdere teams die vanuit verschillende kantoren of afdelingen werken? Binnen 12Build volg je real-time de status van aanvragen, offertes en reacties en zie je alle communicatie en notities. Daarnaast maak je inzichtelijk welke collega’s waar goed in zijn. Zodat je samen en van elkaar kan leren. Collectieve intelligentie noemen wij dat bij 12Build.


 Meer weten? Vraag gratis een demo aan. 

Eingestellt am 28.01.2020 durch: Robbin Stegers

Spotlight

BrandveiligNL B.V.
's-Gravenhage

Kontakt

Brauchen Sie Rat?

Rufen Sie uns an

Hinterlassen Sie Ihre Nummer, und einer unserer Berater ruft Sie an, um die Möglichkeiten für Ihren Betrieb zu besprechen.

Nummer hinterlassen
Kontakt aufnehmen

Sie können uns Ihre Frage auch per E-Mail schicken. Wir sorgen dafür, dass Sie rasch eine Antwort bekommen.

Senden Sie eine E-Mail
Chatten Sie mit uns

Die schnellste Möglichkeit, uns zu kontaktieren, bietet der Live-Chat mit einem unserer Berater.

Starten Sie mit einem Live Chat
Online Meeting

Unsere Stärke ist der persönliche Kontakt. Auch bei einem online Ferngespräch.

Termin vereinbaren
}