Wij zijn erg trots dat we - in de week dat wij ook zijn genomineerd voor de Fast50 - deze nominatie hebben mogen ontvangen. De European Business Awards staan bekend als de etalage van meest dynamische bedrijven in Europa en wij zijn dan ook vereerd op dit niveau te worden herkend.

12Build is benoemd tot National Champion door een onafhankelijk panel. Zij beoordelen alle bedrijven op de kernwaarden: Innovatie, Bedrijfsethiek en Succes.

De awards, die dit jaar voor de 10e keer worden uitgereikt, worden ondersteunt door academici, politieke vertegenwoordigens en zakelijke leiders uit heel Europa. Dit jaar waren er meer dan 33.000 bedrijven uit 34 landen die meededen aan de competitie.

12Build moet nu een presentatievideo maken waarin wij ons unieke verhaal zullen vertellen en uitleggen wat het zakelijke succes van 12Build is. De onafhankelijke jury zal de beste bedrijven belonen met den ‘Ruban d’Honneur’ status.

Daarnaast zal de door 12Build opgenomen video op de website van de European Business Awards worden geplaatst. Hierop kan door het publiek worden gestemd en degene met de meeste stemmen in Nederland, zal benoemd worden tot National Public Champion.

Posted on 09/12/2016 by: Robbin Stegers

Spotlight

Wijnsma Kozijnen B.V.
Drachten

Contact

Need advice?

Call us

Leave your number and one of our advisors will call you to discuss the options for your company.

Leave number
Contact

You can also send us your query by email. We will ensure you receive a response quickly.

Send an email
Chat with us

The quickest way to contact us is via live chat with one of our advisors.

Start with live chat
Online meeting

Personal contact is our strength. Also during an online call remotely.

Make an appointment
}