BREMER


BREMER is een van de meest toonaangevende bedrijven in Duitsland op het gebied van turnkey-bouw met geprefabriceerde elementen van gewapend beton. Hun dienstenpakket omvat onder andere kantoorgebouwen, meubelzaken, koelhuizen, productiegebouwen en supermarkten. Voordat BREMER met 12Build ging werken, ging er veel tijd naar het zoeken van en de communicatie met (nieuwe) bouwspecialisten. Ook het behouden van overzicht, bijvoorbeeld van welke partij er al een aanbod had gedaan, was een tijdrovende klus. Dankzij 12Build wordt er inmiddels enorm veel tijd bespaard. Lees hier hoe.


Veel handwerk, weinig overzicht

Voor BREMER zag de situatie vóór 12Build er heel anders uit. Nieuwe bouwspecialisten bijvoorbeeld werden gewoon via het internet gezocht, met de reguliere zoekmachines. Dat bracht ontzettend veel beperkingen met zich mee. Immers: hoe vind je in Google snel een geschikte kandidaat? Hoe kun je met een reguliere zoekmachine snel het kaf van het koren scheiden?

Na dit uitgebreide voorwerk werden de bouwspecialisten per e-mail aangeschreven. Individueel, dus elk e-mailadres en elke aanhef moest handmatig worden ingevuld. Na het kopiëren, plakken en intypen werden deze e-mails per stuk verzonden. Wat er daarna mee gebeurde was moeilijk bij te houden. Zo was het niet zichtbaar of een e-mail ook daadwerkelijk was aangekomen of geopend.


Naar een geautomatiseerd werkproces

Bij BREMER zijn ze altijd op zoek naar intelligente oplossingen om het werkproces te verbeteren. Zo kwam ook de samenwerking met 12Build tot stand. Dankzij de cloudoplossing van 12Build is direct zichtbaar wie een offerte indient (en wie niet). De communicatie verloopt nu efficiënt en foutgevoelige overzichten in Excel zijn niet langer nodig.

Veel van de activiteiten die eerst handmatig verliepen, zoals het zoeken naar en de communicatie met (nieuwe) bouwspecialisten, verlopen nu nagenoeg of zelfs volledig geautomatiseerd. Het zoeken naar nieuwe bouwspecialisten hoeft niet meer in Google, maar kan nu in een database met miljoenen potentiële kandidaten. De uitgebreide filtermogelijkheden maken het heel gemakkelijk om de juiste kandidaat te vinden. Berichten worden met 12Build in een paar muisklikken naar de juiste bouwspecialisten verstuurd; dat is snel, maar dankzij de intelligente e-mailsjablonen wel altijd persoonlijk.

Ook is er nu altijd overzicht. In tegenstelling tot een Excelbestand, dat steeds handmatig moet worden bijgewerkt, denkt 12Build met je mee. Zo is altijd real-time zichtbaar wie op de e-mail heeft gereageerd en wie er een aanbod heeft verstuurd. Dankzij de handige interface kunnen bouwspecialisten namelijk direct in de e-mail aangeven of zij een aanbod willen doen (of niet).


Wil je net als BREMER gebruikmaken van 12Build? Vraag een gratis demo-account aan.

Posted on 06/23/2020 by: 12Build

Spotlight

Duracryl Flooring Systems Nederland B.V.
Capelle aan den IJssel

Contact

Need advice?

Call us

Leave your number and one of our advisors will call you to discuss the options for your company.

Leave number
Contact

You can also send us your query by email. We will ensure you receive a response quickly.

Send an email
Chat with us

The quickest way to contact us is via live chat with one of our advisors.

Start with live chat
Online meeting

Personal contact is our strength. Also during an online call remotely.

Make an appointment
}