Calculatieafdelingen van hoofdaannemers zijn aan het veranderen. Waar vroeger handmatig en veelal omslachtig werd gewerkt, gaat alles tegenwoordig steeds sneller en steeds meer geautomatiseerd. Daarbij is het belangrijk om continu met elkaar in verbinding te staan en flexibel samen te werken. 


Moderne SaaS of PaaS oplossingen zorgen ervoor dat afdelingen en werkzaamheden snel veranderen. Ook binnen de bouw. Tegelijkertijd vragen gebruikers naar betere analyses en organisaties naar meer transparantie. Goed nieuws! De nieuwe generatie platforms voorzien jouw calculatie- en inkoopafdeling van de nodige tools om efficiënter en effectiever te kunnen werken en daarmee de groei van je bedrijf te vergroten. 


De markt verandert dagelijks en de noodzaak om te handelen is, juist in de bouw, voor iedereen overduidelijk. Het gezegde luidt niet voor niets: Het tij wacht op niemand.. En de technologie ook niet. Degenen die zich niet kunnen aanpassen zullen achterblijven en waarschijnlijk uiteindelijk zelfs verdwijnen. De overwinnaars (of overlevers) zijn degenen die adopteren, leren en aanpassen. 


Weet je wat het mooie is: dit is helemaal niet moeilijk! En 12Build verandert jouw manier van werken niet, maar verbetert en versnelt deze. We maken het uiteindelijk gewoon een stuk leuker. Veel handmatige taken worden geautomatiseerd en met behulp van statistieken, rapporten en data verhoog je ook nog eens je kennis en inzicht in de markt. 


Wij durven te stellen dat het gemak van 12Build én de samenwerkingen en koppelingen met andere systemen jouw afdelingen zullen helpen. Om in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 dagen operationeel te zijn en om daarmee voor te lopen op de concurrentie.

 Meer weten? Vraag gratis een demo aan. 

Posted on 01/28/2020 by: Robbin Stegers

Spotlight

Van der Stad onderdeel van Polvo b.v.
Wijchen

Contact

Need advice?

Call us

Leave your number and one of our advisors will call you to discuss the options for your company.

Leave number
Contact

You can also send us your query by email. We will ensure you receive a response quickly.

Send an email
Chat with us

The quickest way to contact us is via live chat with one of our advisors.

Start with live chat
Online meeting

Personal contact is our strength. Also during an online call remotely.

Make an appointment
}