Met de 4PS koppeling kan je:

  • Tijd besparen met de makkelijke integratie van beide systemen

  • Contactgegevens van 12Build naar 4PS kopiëren 

  • Data van favorieten uit 12Build binnen 4PS verrijken

Met de 4PS koppeling worden indien gewenst alle favoriete relaties inclusief de juiste gegevens van 12Build naar 4PS geëxporteerd.

Binnen 4PS verrijken we automatisch de reeds bekende 4PS relaties met de 12Build data. Op deze manier voorkom je dubbeling van gegevens en relaties. Nieuwe relaties kunnen met enkele klikken worden overgenomen vanuit 12Build.

sQZFbViTLoN7QUghWSMJJwR65vsWfXDEJPSeBoOGWV6DS7dU8DoaVssM2X2u-1pJNDy7_fWpgTAKnq7nrMqV6nG0Cu3UNyDpvkuTqCxRtcMWbSZWSke4DnfCPXg_8ZXuflyAa8t2

 

Hoe werkt de koppeling: 

  1. Als de koppeling geactiveerd is, krijg je in 4PS een scherm met de naam: 12Build-relaties. In dit venster kan je met één klik 12Build relaties ophalen. 

  2. Nadat de 12Build relaties zijn opgehaald controleert de koppeling automatisch welke relaties er al in uw 4PS data staan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid gegevens over te nemen en te verrijken.

  3. Nadat je alles gekoppeld hebt, klik je op 12Build relaties importeren en worden alle gegevens in 4PS verrijkt met de 12Build data.

sQZFbViTLoN7QUghWSMJJwR65vsWfXDEJPSeBoOGWV6DS7dU8DoaVssM2X2u-1pJNDy7_fWpgTAKnq7nrMqV6nG0Cu3UNyDpvkuTqCxRtcMWbSZWSke4DnfCPXg_8ZXuflyAa8t2

Deze koppeling neemt in 4PS de volgende gegevens over: 12Build nummer, KVK-gegevens, adresgegevens, telefoonnummer en website. Hierdoor hoef je niet zelf meer de juist  contactpersonen en gegevens te bewaken maar maak je gebruik van de up-to-date data van 12Build.

Over 4PS.

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing die de mogelijkheid biedt in de cloud te werken. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Posted on 11/15/2019 by: Robbin Stegers | 12Build

Spotlight

BORSBOOM Grondwatertechniek B.V.
Leidschendam

Contact

Need advice?

Call us

Leave your number and one of our advisors will call you to discuss the options for your company.

Leave number
Contact

You can also send us your query by email. We will ensure you receive a response quickly.

Send an email
Chat with us

The quickest way to contact us is via live chat with one of our advisors.

Start with live chat
Online meeting

Personal contact is our strength. Also during an online call remotely.

Make an appointment
}