Laten we beginnen bij het begin. Een offerteplatform verbetert de efficiëntie van jullie calculatie- en inkoopproces. Dit kunnen we bewijzen aan de hand van cijfers en onderzoeken. Het is een platform waar je als hoofdaannemer projecten aanmaakt, de juiste documenten toevoegt en vervolgens de beste bouwpartners zoekt, vindt en selecteert. Vervolgens kan je eenvoudig offertes opvragen, heb je een duidelijk statusoverzicht en een realtime overzicht van de terug te verwachten offertes. 


Wanneer je bent verbonden, worden veel van de voorheen handmatige taken geautomatiseerd; iets dat tijd en geld bespaart. Zodra een hoofdaannemer op ons platform is aangesloten, worden alle aanvragen, offertes en communicatie door vaste workflows binnen het systeem geleid en automatisch geregistreerd. Omslachtige administratie wordt geëlimineerd. 


HOE KAN EEN OFFERTEPLATFORM ZOALS 12BUILD MIJ HELPEN? 


1. Besparingen creëren. 

Door over te stappen van een verouderd en vaak handmatig systeem naar 12Build, bespaar je tijd en kan jouw calculatieafdeling het werk beter doen en daarnaast 25% van de tijd besparen. 


2. Efficiëntie verhogen.

Je automatiseert de kerntaken van de calculatie en inkoop en vermindert daarmee de administratieve lasten van je team. Zo kunnen ze meer tijd besteden aan de strategische inkoop. Doordat alle personen op dezelfde uniforme manier werken stijgt de tevredenheid onder werknemers, omdat ze met de beste tool op dit gebied werken.  


3. Duidelijkheid.

 In de bestaande systemen is het vaak een warboel van gegevens die op verschillende manieren zijn opgeslagen. 12Build geeft overzicht in de werkzaamheden en de bestaande data en maakt duidelijk waar je de meeste tijd aan besteedt of aan verliest.. Op die manier kan je kosten verlagen en extra waarde creëren. 


4. Blijf in realtime op de hoogte.

Heb je meerdere teams die vanuit verschillende kantoren of afdelingen werken? Binnen 12Build volg je real-time de status van aanvragen, offertes en reacties en zie je alle communicatie en notities. Daarnaast maak je inzichtelijk welke collega’s waar goed in zijn. Zodat je samen en van elkaar kan leren. Collectieve intelligentie noemen wij dat bij 12Build.


 Meer weten? Vraag gratis een demo aan. 

Posted on 01/28/2020 by: Robbin Stegers

Spotlight

D.E.B. Projectafbouw B.V.
Alkmaar

Contact

Need advice?

Call us

Leave your number and one of our advisors will call you to discuss the options for your company.

Leave number
Contact

You can also send us your query by email. We will ensure you receive a response quickly.

Send an email
Chat with us

The quickest way to contact us is via live chat with one of our advisors.

Start with live chat
Online meeting

Personal contact is our strength. Also during an online call remotely.

Make an appointment
}