Koppelingen

Koppelingen

De cloudoplossingen van 12Build zijn gekoppeld aan softwarepakketten die in de bouw veel worden gebruikt. Zo weet je zeker dat 12Build naadloos samenwerkt met alle programma’s waar je dagelijks in werkt, zoals Sharepoint en DocStream. Wil jij jouw softwarepakket aan 12Build koppelen? We maken gebruik van OpenAPI.

Koppel je bouwsoftware pakket met 12build

logo digi office - Connexions

IMS Digioffice

Hoofdaannemers kunnen in IMS Digioffice projectgegevens en -documenten overnemen vanuit 12Build.
4ps logo - Connexions

Navision 4PS

Dit ERP-systeem is een innovatieve en integrale softwareoplossing, die alle primaire bedrijfsprocessen ondersteunt.
sharepoint logo - Connexions

Sharepoint (Organize)

Voor het opslaan, ordenen, delen en openen van informatie vanaf elk apparaat. Snelle toegang van- en naar bestanden in 12Build.
ibis logo - Connexions

BIS-TRAD

Een veelgebruikt programma onder aannemers voor het maken van aanbestedingsbegrotingen voor B&U en GWW-projecten.
microsoft azure logo - Connexions

Single Sign-On

Dankzij Single Sign-On (SSO) meldt je je slechts één keer aan en schakelje snel en veilig tussen verschillende programma’s.
in2crm logo - Connexions

In2CRM

Veranderingen in In2CRM - een populair CRM voor de bouwtoelevering - worden automatisch verwerkt in 12Build - en andersom.
docstream logo - Connexions

Docstream

Alle documenten en structuren in dit veelgebruikte platform voor project- en documentmanagement worden automatisch in 12Build overgenomen.
bouwvision logo - Connexions

Bouwvision

Alle wijzigingen in deze bedrijfssoftwareoplossing - geschikt voor frontoffice- en backoffice-processen - worden automatisch en direct in 12Build doorgevoerd.
DAED50CF-3D69-4CE1-9EEA-B0787EE52474Created with sketchtool.

OpenAPI (OAS)

Bij 12Build maken we gebruik van de OpenAPI Specificatie (OAS). Deze interface is Open Source en we staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Wil jij jouw softwarepakket koppelen met onze cloudoplossing? Neem dan contact met ons op!

connect-iconCreated with Sketch.

Samenwerken met 12Build

'We kenden jullie al als een enthousiaste club, maar toen we de mogelijkheid tot een SharePoint- en Autodesk-integratie bij jullie aankaartten ging het dak er pas écht af. We hebben echt sámen aan een oplossing gewerkt.'

-- Gert-Jan Ditsel, BIM-manager bij Dura Vermeer

Koppelingen in aanbouw
afas logo - Connexions

12Build is gekoppeld aan alle softwareonderdelen van AFAS. Wijzigingen in 12Build worden automatisch in AFAS verwerkt – en andersom.

logo kraan - Connexions

12Build werkt naadloos samen met alle softwareproducten van KRAAN, een bekende softwarelevancier in de bouwsector.

construsoft logo - Connexions

Maak in 12Build direct gebruik van de BIM-viewer van Construsoft – zelfs als je geen licentie voor deze toepassing hebt.

Meer informatie?

Zit jouw favoriete softwarepakket er nog niet tussen? Of ben jij een softwareontwikkelaar en wil je jouw softwarepakket koppelen met 12Build? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Logo 12build FC - Connexions