Wij zijn erg trots dat we - in de week dat wij ook zijn genomineerd voor de Fast50 - deze nominatie hebben mogen ontvangen. De European Business Awards staan bekend als de etalage van meest dynamische bedrijven in Europa en wij zijn dan ook vereerd op dit niveau te worden herkend.

12Build is benoemd tot National Champion door een onafhankelijk panel. Zij beoordelen alle bedrijven op de kernwaarden: Innovatie, Bedrijfsethiek en Succes.

De awards, die dit jaar voor de 10e keer worden uitgereikt, worden ondersteunt door academici, politieke vertegenwoordigens en zakelijke leiders uit heel Europa. Dit jaar waren er meer dan 33.000 bedrijven uit 34 landen die meededen aan de competitie.

12Build moet nu een presentatievideo maken waarin wij ons unieke verhaal zullen vertellen en uitleggen wat het zakelijke succes van 12Build is. De onafhankelijke jury zal de beste bedrijven belonen met den ‘Ruban d’Honneur’ status.

Daarnaast zal de door 12Build opgenomen video op de website van de European Business Awards worden geplaatst. Hierop kan door het publiek worden gestemd en degene met de meeste stemmen in Nederland, zal benoemd worden tot National Public Champion.

Placé le 12-09-2016 par: Robbin Stegers

Dans le spotlight

Reinaerdt Deuren B.V.
Haaksbergen

Contact

Besoin de conseils ?

Appelez-nous

Laissez-nous votre numéro et l'un de nos conseillers vous appellera pour passer en revue les différentes possibilités pour votre entreprise.

Laisser numéro
Prendre contact

Vous pouvez également nous envoyer votre question par e-mail. Nous ferons en sorte de vous répondre rapidement.

Envoyez un e-mail
Discutez avec nous

La manière la plus rapide pour nous contacter est de discuter en temps réel avec l'un de nos conseillers.

Démarrez une discussion en temps réel
Réunion en ligne

Notre force réside dans le contact personnel. Egalement au cours d'une conversation en ligne, à distance.

Prendre rendez-vous
}