Calculatieafdelingen van hoofdaannemers zijn aan het veranderen. Waar vroeger handmatig en veelal omslachtig werd gewerkt, gaat alles tegenwoordig steeds sneller en steeds meer geautomatiseerd. Daarbij is het belangrijk om continu met elkaar in verbinding te staan en flexibel samen te werken. 


Moderne SaaS of PaaS oplossingen zorgen ervoor dat afdelingen en werkzaamheden snel veranderen. Ook binnen de bouw. Tegelijkertijd vragen gebruikers naar betere analyses en organisaties naar meer transparantie. Goed nieuws! De nieuwe generatie platforms voorzien jouw calculatie- en inkoopafdeling van de nodige tools om efficiënter en effectiever te kunnen werken en daarmee de groei van je bedrijf te vergroten. 


De markt verandert dagelijks en de noodzaak om te handelen is, juist in de bouw, voor iedereen overduidelijk. Het gezegde luidt niet voor niets: Het tij wacht op niemand.. En de technologie ook niet. Degenen die zich niet kunnen aanpassen zullen achterblijven en waarschijnlijk uiteindelijk zelfs verdwijnen. De overwinnaars (of overlevers) zijn degenen die adopteren, leren en aanpassen. 


Weet je wat het mooie is: dit is helemaal niet moeilijk! En 12Build verandert jouw manier van werken niet, maar verbetert en versnelt deze. We maken het uiteindelijk gewoon een stuk leuker. Veel handmatige taken worden geautomatiseerd en met behulp van statistieken, rapporten en data verhoog je ook nog eens je kennis en inzicht in de markt. 


Wij durven te stellen dat het gemak van 12Build én de samenwerkingen en koppelingen met andere systemen jouw afdelingen zullen helpen. Om in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 dagen operationeel te zijn en om daarmee voor te lopen op de concurrentie.

 Meer weten? Vraag gratis een demo aan. 

Placé le 28-01-2020 par: Robbin Stegers

Dans le spotlight

Kruyt onderdeel van Polvo b.v.
Leiderdorp

Contact

Besoin de conseils ?

Appelez-nous

Laissez-nous votre numéro et l'un de nos conseillers vous appellera pour passer en revue les différentes possibilités pour votre entreprise.

Laisser numéro
Prendre contact

Vous pouvez également nous envoyer votre question par e-mail. Nous ferons en sorte de vous répondre rapidement.

Envoyez un e-mail
Discutez avec nous

La manière la plus rapide pour nous contacter est de discuter en temps réel avec l'un de nos conseillers.

Démarrez une discussion en temps réel
Réunion en ligne

Notre force réside dans le contact personnel. Egalement au cours d'une conversation en ligne, à distance.

Prendre rendez-vous
}