Ieder bedrijf heeft regels nodig. Ook wij bij 12Build (zodat je niet de hele zomer op het terras blijft zitten). Maar vrijheid blijft bij ons het belangrijkste. Waarvoor wij dan toch regels hebben opgesteld? 

Flitsverlof

Is het plotseling zwembadweer, bedenk je ‘s avonds ineens dat je naar de kampioenshuldiging van FC Twente wil, waren de blikjes BaCo op de kantine-avond ineens voor de helft en merk je dat volgende ochtend? Dan neem je een flitsverlof op. Natuurlijk kijk je - voordat je zo’n flitsverlof opneemt - even kritisch door je agenda, overleg je met je collega’s of zij het ermee eens zijn, draag je je werk goed over en zorg je ervoor dat je collega’s weten dat je er niet bent.

Sporten

Sporten, dat wordt door ons absoluut gepromoot! Speedsoccer, (halve) marathons, berglopen, skiën, obstacle runs, MTB-wedstrijden, het kan niet op! Heb jij een mooi idee en zijn er meerdere collega’s voor in? Dan willen wij dit doorgaans graag financieren.Ook stellen wij sportkleding beschikbaar voor al die sport evenementen. En daar zit maar één regel aan vast: compleet en gewassen terugbrengen.

Roken

Sigaretjes roken is toegestaan op het terras en buiten het pand al promoten we het stoppen met roken: nicotine-kauwgum en -pleisters zijn op kosten van 12Build beschikbaar! Wil je toch roken? Dan doe je dat in je eigen tijd.

Ben je een half uur per dag aan het roken? Dan kom je gewoon een half uurtje eerder of blijf je iets langer. Dat geldt natuurlijk ook voor andere relaxmomentjes buiten de pauze om. Even poolen, darten of chillen is helemaal prima! Maar wel zo eerlijk tegenover je collega’s dat je die tijd even inhaalt..

VriMiBo

De vrijdagmiddagborrel is heilig bij 12Build! Soms luiden we het weekend wat langer in, soms zit iedereen om half zes op de fiets. Het staat je altijd vrij om een fantastische vrijdagmiddagborrel te organiseren. Daarnaast vieren we alles wat er te vieren valt met elkaar, dus zul je regelmatig etentjes en borrels ‘s avonds moeten inplannen. Sorry!

Trakteren voor je verjaardag.

Het aantal personeelsleden groeit gestaag. Voor je het weet moet je traktaties bedenken voor 50 mensen. Dat mag natuurlijk nog steeds, maar we hebben hier ook wat anders op gevonden: Personeelsvereniging de Geitenbreiers.

Met de Personeelsvereniging willen wij de saamhorigheid binnen 12Build versterken en de goede verstandhouding tussen de 12Builders blijven aanwakkeren. Een klein maandbedrag zorgt ervoor dat er altijd smakelijke traktaties zijn bij een verjaardag! Natuurlijk zorgt de personeelsvereniging ook een fruitmand bij ziekte en voor cadeautjes bij jubilea, trouwen, geboorte, afscheid, etc. 

Benieuwd naar de rest? 

En er is nog veel meer dat 12Build uniek maakt. Zowel voor gebruikers als voor medewerkers. Ben jij benieuwd naar de rest? Kijk dan snel op www.werkenbij12build.com en download daar ons handboek. Misschien vind je er zelfs een vacature. Wij vinden jou namelijk belangrijk. Jouw talent, jouw ideeën en jouw energie helpen 12Build om te blijven stralen.

Placé le 25-12-2019 par: Robbin Stegers

Dans le spotlight

Hörmann Nederland B.V.
Barneveld

Contact

Besoin de conseils ?

Appelez-nous

Laissez-nous votre numéro et l'un de nos conseillers vous appellera pour passer en revue les différentes possibilités pour votre entreprise.

Laisser numéro
Prendre contact

Vous pouvez également nous envoyer votre question par e-mail. Nous ferons en sorte de vous répondre rapidement.

Envoyez un e-mail
Discutez avec nous

La manière la plus rapide pour nous contacter est de discuter en temps réel avec l'un de nos conseillers.

Démarrez une discussion en temps réel
Réunion en ligne

Notre force réside dans le contact personnel. Egalement au cours d'une conversation en ligne, à distance.

Prendre rendez-vous
}